Wie zijn wij

KTO Events wordt geleid door twee jonge enthousiaste liefhebbers van licht en geluid. Tristan Brinkert en Koen van der Horst voeren beiden hun werk met veel passie uit. Wat begon als een hobby op jonge leeftijd, is nu serieus werk geworden. Beide heren zijn ook nog student. Studie en werk is voor hen goed te combineren.

Tristan Brinkert (Rechts)
Ik ben Tristan Brinkert en ik ben begonnen als geluidsman bij KTO Events. Op jonge leeftijd was ik al veel bezig met muziek. Koen en ik kennen elkaar al sinds de basisschool. Na dat we deze beide hadden afgerond en onze eigen weg gingen, kwamen we elkaar weer tegen in 2012. In 2012 hebben wij voor het eerst samen gedraaid. We wisten meteen dat we hier beide verder mee wilden gaan. Nu, vier jaar later, werken wij nog steeds met veel plezier samen. In het begin deed ik alleen geluid en Koen licht. Inmiddels werk ik ook met licht; dit omdat muziek door middel van licht op een heel bijzondere manier overgebracht kan worden op mensen. En dat is waarvoor ik het doe. Om mensen op een bijzondere manier te
bereiken met muziek.
Koen van der Horst (Links)
Ik ben Koen van der Horst en ik doe voornamelijk het licht bij KTO Events. Ook ik ben begonnen als hobbyist op jonge leeftijd, en het werk met licht is uitgegroeid tot mijn beroep. Ik werk nu in het theater en op evenementen. Inmiddels ben ik geslaagd voor de opleiding Podium- en Evenemententechniek op het Deltion College te Zwolle. Ook ben ik vanaf september 2018 full time theatertechnicus in de Deventer Schouwburg.